Ιταλικά για αρχάριους

Ιταλικά για αρχάριους

Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο του ακ. έτους 2021-22, το μάθημα «Ιταλικά για αρχάριους», σε φοιτητές-τριες του Α’ Εξαμήνου όλων των Τμημάτων του ΠΑ.Δ.Α. που δεν έχουν προηγούμενη γνώση της Ιταλικής Γλώσσας και ενδιαφέρονται να την διδαχθούν με σκοπό την επικοινωνία  για εκπαιδευτικούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

 

 Υπάρχουν δύο (2) διαθέσιμα τμήματα, στην Πανεπιστημιούπολη Αθηνών και στην Πανεπιστημιούπολη του Αιγάλεω σε διαφορετικές ημέρες και ώρες. 

A. Πανεπιστημιούπολη Αθηνών, κάθε Δευτέρα 18:30-20:00 (αίθουσα Ζ3). 

Β. Πανεπιστημιούπολη Αιγάλεω, κάθε Πέμπτη 14:30-16:00 (αίθουσα Κ11 126 1ος όροφος). 

Το μάθημα θα γίνει δια ζώσης, με φυσική παρουσία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και τις αποφάσεις της Συγκλήτου του ΠΑ.Δ.Α. Υπεύθυνη του μαθήματος είναι η κα Αποστολάκη Αρετή, Λέκτορας Εφαρμογών του Τμήματος (aapostolaki@uniwa.gr). 

Όσοι ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ένα από τα δύο διαθέσιμα τμήματα συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Τμήματος (cstathaki@uniwa.gr). 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 13 Οκτωβρίου έως 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 16.00